Blogglistenhits Han utnytter meg men jeg får han ikke ut av hodet | Psykopaten

Han utnytter meg men jeg får han ikke ut av hodet

Han utnytter meg

Hennes historie begynte med at hun traff en mann på en dating side. De snakket fort sammen i telefonen og bestemte deg for å treffes allerede neste dag

LESERHISTORIE: Det første jeg lot merke til når han kom var at han var mye eldre enn bilde han hadde, men han la armen rundt meg og var så sjarmerende at jeg ikke tenkte så mye på det. Samme dag hadde han sjarmert meg trill rundt og vi hadde sex sammen.

Vi fortsatte å treffes, jeg trodde jo han var like interessert som jeg var og selvom han dro så fort han fikk anledning etter sex så trodde jeg på unnskyldningen hans. Han satt ofte på nettet i løpet av en halv time etter at han dro fra meg og jeg tok det opp med ham, da bare lo han.

Alle hans damer

Han snakket bare om seg selv og alle damene han hadde nedlagt og jeg tenkte han hadde dårlig selvtillit  siden han heller ikke likte å sitte i armkroken eller sove inntil meg, men vi fortsatte å treffes. Alt dreide seg om sex for han. Jeg trodde det var fordi vi var nyforelsket.  Etterhvert ble jeg bedt på hytta hans innimellom.

En dag var han rasende fordi han mente han ikke kunne være hos meg fordi jeg hadde så stygt teppe på badet, sa han!  Jeg kan jo bare ta det bort svarte jeg.  Men det var stadig nye ting som at gardinen hang feil, jeg hadde for mye krydder eller for mye ting. Han kunne lage bråk om de minste ting en hel kveld og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre siden jeg var blitt så forelsket i han.

Sex med flere

Etterhvert begynte han å foreslå at vi skulle ha sex med flere, han kunne komme å si jeg har en overraskelse til deg!  Og det var at han hadde funnet en sexpartner til oss! Jeg ville jo ikke det og da ble han sur for det også.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- pluss frakt (kr.40,-) Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse
 • Kanskje kan du lære noe for livet?

Han kunne være snill og søt det ene øyeblikket og kaste meg hjem det neste. Like ved hytta hans var en campingplass vi dro å danset på om sommeren. Der var det en jente eller venninne, som han kalte henne, som var en SMS-venn. Han latet som om han ikke kjente meg mens han flørtet vilt med henne. Når jeg tok det opp siden kastet han meg ut.

Vet ikke hvorfor jeg traff han men han var så sjarmerende og vi hadde vel ganske god sex selvom den var på hans premisser og til hans tider. Han sjekket opp andre jenter hele tiden mens vi var sammen! Men han sa det bare var på tull!

Sur fordi jeg mistet jobben

En gang vi snakket om å flytte sammen mistet jeg jobben min, da sa han at det ikke ble noe av fordi jeg ikke hadde jobb! Han ville heller ikke presentere meg for familien sin noe jeg maste mye på. Da dro han eller kastet meg ut. Han kastet meg hjem på bursdagen min fordi han ikke likte bursdager sa han. Han forsvant hele dagen og når han kom tilbake satt han seg ved PC og fant et par vi kunne ha sex med sa han. Jeg var både såret og lei meg.

Han hadde et humør man aldri visste hvordan ble, men alle andre sa han var så koselig og alle likte den koselige mannen! 

Han ville aldri si at vi var kjærester og vi var sammen i tre år, sist jeg hørte fra han ba han meg med til sommeren på hytta, men så så jeg et innlegg på Facebook fra en jente som hevdet han var kjæresten hennes!  Jeg spurte han om det noe han bekreftet og jeg slettet han som venn etterpå.  Ser hun skriver hvor forelsket hun er.

Og jeg lurer på hvor lang tid det tar før hun også blir ødelagt? Historien kunne vært mye lenger med alt som skjedde men jeg kastet alle dagbøker og prøver å bli kvitt ham i hodet, vet ikke hvorfor jeg fremdeles tenker på han?  Noen som har råd til hva jeg bør gjøre?

LES OGSÅ:

Kan du forstå hva en psykopat er uten å ha vært sammen med en?

Hvorfor du er dømt til å tape mot psykopaten

Har du truffet på en psykopat? Her er kjennetegnene

10 gode råd om hvordan komme seg vekk fra psykopaten

Dette kjennetegner psykopaten

Mangel på empati er gjerne et typisk kjennetegn på en psykopat, og ifølge psykolog og fagdirektør hos Psykopaten.info, Dag Øyvind Engen Nilsen, er det den følelsesmessige empatien de mangler og ikke den kognitive. Det er gjerne ikke noe galt med intelligensen til psykopaten, de kan kjenne igjen følelser når de ser dem, men de kan ikke kjenne på andres smerte, sier han til KK.no

Flere tusen Nordmenn er psykopater

Psykiatrispesialist Randi Rosenqvist har til NRK ett råd til dem som lever med en psykopat: – Dere burde springe!

Mitt liv som psykopat

Ordet «psykopat» får folk til å løpe vekk i frykt. Men psykopati er ikke så enkelt og svart-hvitt som de fleste tror. Og alle psykopater er ikke konebankere eller mordere. Om Fallon i NRK ytring.

Nyter andres smerte | forskning.no

De er vedvarende hensynsløse og krenkende i forhold til andres rettigheter, og de beskrives noen ganger som sosiopater eller psykopater. Innen psykologien blir …


Psykopaten – uten samvittighet | forskning.no

Men de aller fleste psykopater er ikke mordere. Takk og pris, tatt i betraktning at mellom to og tre prosent av menn tilfredsstiller denne diagnosen, og oppunder …

Psykopater kan slå på empatien | forskning.no

En psykopat er en person som både kan være overfladisk sjarmerende, manipulerende, som har lite skyldfølelse, og dessuten lite medfølelse med andre.

Psykopatenes språk | forskning.no

Psykopater bruker et mer rettferdiggjørende språk når de omtaler forbrytelsene sine, ifølge forskere som har analysert ulike morderes egne fortellinger.

Gjesping er smittsomt. Men hvorfor blir ikke alle like påvirket? En ny undersøkelse bestrider tidligere antydninger om at empati har noe med saken å gjøre.

Hva er en psykopat? Her er 50 kjennetegn

Hos www.hjelptilhjelp.no kan du lese mer om psykopati og hvordan du kan gjenkjenne en reell psykopat.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Kjenner du deg igjen? Har du et råd til denne kvinnen? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv “Anonym” om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

1 Comment

 1. EndeligFri

  May 13, 2018 at 4:46 pm

  Jeg har andre opplevelser enn deg med «mine» narsissister/personer med psykopatiske trekk. De er ikke så mange… En av dem (faren min) har jeg forsøkt å få til å forstå meg i 3-4 år før jeg forsto at han aldri ville det. Etter å ha satt grenser for ham og «slått opp med ham» (vil ikke ha mer med ham å gjøre, har det tatt 3-4 år til å få ham ut av hodet. Han har sendt brev, tekstmeldinger, email og ringt – hele tiden like uforsonlig og det har trigget alt det vonde. Fra jeg blokkerte ham på telefon (anrop og meldinger), email (filter som sletter mailer fra ham automatisk) og har kastet brev fra han (eller bedt andre lese dem), har det gått bedre for meg å få han ut av tankene.

  Med eks-kjæreste er det annerledes. Tenker fortsatt mye på henne, har blokkert henne på samme måte og vet at det jeg aldri kan ha med henne å gjøre. Likevel dukker hun opp i tankene. Jeg har sett videoer om narsissister på YouTube og lest her inne – å kjenne igjen mine opplevelser i andres hjelper veldig på det rasjonelle. Følelsene kommer tilmålte følge etter, så utrolig det kan virke.

  Jeg håper du kan ha nytte av dette 🙂 og ønsker deg alt godt. Føler med deg for at du er blitt utsatt for en slik person og håper at du er varm og tilgivende overfor deg selv, for dette var ikke din feil og ikke noe å føle skyld/skam e.l. for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *