LILLIAN BERGLJOT FREDRIKSEN:
UT AV MØRKET

Fyll ut din informasjon til bestillingen

Boken koster kr. 298,- pluss frakt og emballasje kr. 50,-
Boken blir sendt i posten hjem til deg.
Faktura vedlegges forsendelsen.
 

Boken er gitt ut av Publica Forlag. Innbundet 251 sider. Bokmål. ISBN/EAN: 9788282513548

Lillian Bergljot Fredriksen Ut av mørket . Etter en tid med mye hat og juling, begynte jeg å se på mamma med andre øyne.

Etter en tid med mye hat og juling, begynte jeg å se på mamma med andre øyne.

Lillian Bergljot Fredriksen Ut av mørket . Etter en tid med mye hat og juling, begynte jeg å se på mamma med andre øyne.

Etter en tid med mye hat og juling, begynte jeg å se på mamma med andre øyne.

Etter en tid med mye hat og juling, begynte jeg å se på mamma med andre øyne

Jeg ble sikker på at hun ikke var glad i meg, spesielt etter at hun ropte ut: "Du skulle blitt slått mot pottekanten med engang du ble født, din jævla taterunge!" Det var et uttrykk som jeg kom til å høre ofte, og som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg visste ikke hva tater var for noe, men ut ifra sammenhengen skjønte jeg at det måtte være noe riktig ille.

Ryggsekken ble tyngre og tyngre med årene. Hvem kunne bli glad i et barn som meg? Jeg hadde denne fryktelige hemmeligheten som jeg bar på, og som gjorde meg annerledes enn de andre barna på skolen. Jeg var alene, fanget i et mørke som jeg ikke kunne komme meg ut av.

Ut av mørket handler om svik, savn, betingelsesløs kjærlighet, senskader som følge av en traumatisk barndom og ikke minst håp om at det går an å få et godt liv om man velger å ville det nok selv.

Tom Aage Grobstock, Redaktør
www.psykopaten.info 

“Dette er en veldig personlig historie som fenget meg fra første side. Spennende og gripende lesning om  om svik, savn, betingelsesløs kjærlighet og senskader som følge av en traumatisk barndom. Viktigste budskapet er at det er håp om at det går an å få et godt liv om man velger å ville det nok selv"                                          

Lillian Bergljot Fredriksen Ut av mørket

Lillian Bergljot Fredriksen

Om forfatteren: Lillian Bergljot Fredriksen

Lillian Bergljot Fredriksen er født i 1961. Etter å ha bodd i Sør-Trøndelag hele livet, flyttet hun til Lierne med samboeren i 2011. Hun har jobbet med barn og ungdom i mange år, men prøver å skrive så mye som mulig. Hun har gitt ut to bøker i serien Huldra og LitjKari, som hun også har illustrert.

Fyll ut din informasjon til bestillingen

Boken koster kr. 298,- pluss frakt og emballasje kr. 50,-
Boken blir sendt i posten hjem til deg.
Faktura vedlegges forsendelsen.
 

Boken er gitt ut av Publica Forlag. Innbundet 251 sider. Bokmål. ISBN/EAN: 9788282513548

Lillian Bergljot Fredriksen Ut av mørket . Etter en tid med mye hat og juling, begynte jeg å se på mamma med andre øyne.

Etter en tid med mye hat og juling, begynte jeg å se på mamma med andre øyne.