Blogglistenhits Kan livet bli bra igjen? | Psykopaten

Kan livet bli bra igjen?

Utro med en psykopat

Blir livet bra igjen, spør hun etter et sidesprang med en gammel flamme. Hun mistenker han for å ikke være helt god, men er han en psykopat? Eller er hun bare naiv?

Hun fikk en venneforespørsel på Facebook fra en som hun sporadisk hadde jobbet med for mange år siden. Han var mye yngre enn henne og hun husket ham som en litt alvorlig type som hun den gang ikke hadde så god kontakt med. Han overrasket henne med en telefon og var riktig så blid i stemmen.

LESERHISTORIE:. Rett etter at vi ble venner på Facebook sendte han en melding på Messenger. Det var bare en hyggelig melding om at det var kjekt å se meg igjen og så lurte han på hva jeg gjorde nå. Jeg svarte høflig tilbake og lurte på hva han gjorde. Han hadde små barn og jobbet hos seg selv. Det var den samtalen. Så tok det nesten ett år før jeg fikk en ny melding. Den begynte også på en hyggelig måte. Så skrev han at vi hadde mange koselige samtaler før i tiden, og at høydepunktet alltid var når jeg ringte. Jeg skulle bare visst hvor ofte han drømte om meg når han var 20. Og med kyssemunn. Jeg ble litt overrasket og litt skeptisk over dette, men nok litt smigret også. Men jeg svarte ganske nøytralt tilbake. Jeg hadde jo mann og barn, og dette var en mann som ikke hadde gjort noe inntrykk på meg fra før i tiden. På min bursdag kom det også en melding. Først seriøs og fin melding, så litt mer vågal. Jeg husker at jeg ble litt negativt overrasket, da jeg syns det ble litt på kanten.

Vi var plutselig i gang

Men så svarte jeg, og så var vi på gang. Meldingene hans ble fort snusketet og sexfikserte. Da jeg første gangen sa fra at jeg ikke syns det var greit, så svarte han at jeg jo la opp til det jeg også.

Jeg husker også at en gang han sendte melding om hva han drømte om å gjøre i sengen så spurte jeg om ikke han var gift? Da svarte han at jeg ikke måtte spørre så mye. Meldingene hans vekslet mellom å være fine, ømme og veldig seksuelt grove. Han sendte også bilder av seg selv naken. Jeg utleverte meg ikke, for jeg var litt halvredd for ham. Men samtidig så var jeg enormt fascinert og smigret over den enorme interessen han viste for meg.

Nye meldinger hver kveld – vi møtes

Hver kveld sendte han meldinger, og jeg svarte. Dette ble altoppslukende, og jeg levde i min egen boble der han var hovedpersonen. Jeg var i en lykkerus og helt euforisk. Etter 14 dager møttes vi. Det var på en mørk og øde plass. Det var en merkelig opplevelse. Først så snakket vi om vanlige ting. Så var det kyssing og hete omfavnelser, og han kunne sikkert tenkt seg å tatt steget fullt ut. Men det gjorde vi ikke.

Da vi gikk tilbake til bilen snakket vi om helt dagligdagse ting. Da var det litt kald stemning, akkurat som om ingenting hadde skjedd. Så var det bare et upersonlig kyss på leppene og et  “vi ses kanskje igjen”. Jeg husker jeg tenkte at det var det. Nå hører jeg ingenting mer. Men i det jeg kom hjem kom det en ny melding og jeg var helt hektet. Det gikk tre måneder med teksting frem og tilbake. Det var alltid han som startet meldingene, jeg følte at det var sånn det var blitt. At han styrte dette.

Jeg måtte ikke stille spørsmål

Det var mye han skrev som jeg stusset på. Han skrev bl.a. at han hadde vært så enormt forelsket i meg for 20 år siden. Også at det kun var eventyr dette med oss. Og at vi ikke måtte få følelser. Og at jeg ikke måtte ha så mange spørsmål. Han skrev ofte at vi måtte ha et nytt treff, men det ble liksom ikke til det. Så skrev jeg at han kunne få treffe meg en kveld jeg skulle ett av barna. Jeg tenkte at hvis han var forelsket, så ville han treffe meg uansett. Han skrev at han kom, men han dukket ikke opp. Sendte heller ikke melding før tre timer senere at han ikke fikk det til likevel.

Jeg ba han slutte

Da skrev jeg at han skulle slutte å sende meg meldinger da jeg ikke forsto “greia” hans. Og ønsket ham lykke til videre i livet. Så tenkte jeg at nå var det slutt. Og at jeg fikk prøve å gå videre i livet mitt. Tre uker senere kom det ny melding der han ønsket meg god jul. Jeg var så glad for å høre fra ham, at jeg svarte. Så var vi igang med meldinger igjen. Så skulle vi treffes på nytt. Den aktuelle dagen skulle han finne treffsted.

BESTILL BOKEN I DAG

Les Veronica Kristoffersen ærlige bok om livet med psykopaten. Hun er den første som står frem i en bok under fullt navn og forteller ALT. Vi har en avtale med Publica forlag som sender deg boken direkte. Pris kr. 299,- pluss frakt (kr.40,-) Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse
 • Kanskje kan du lære noe for livet?

Han hadde en lastebil, så vi skulle møtes i den en plass. Så kom det melding om oppmøteplass. Og så skrev han at han ikke hadde kjempegod tid, men at han alltid skulle få “tatt meg” en gang eller to. Da hadde han først myknet meg opp med gode og ømme meldinger, så ble de litt grovere og så kom denne. Jeg hadde jo gledet meg sånn, men da ble det helt feil så jeg svarte at vi bare droppet det. Han ble så overrasket over det svaret.

Jeg svarte at jeg syns hele greia hans var så merkelig at vi droppet disse eventyrgreiene hans, men at jeg kunne være en god venn. Skulle nok være litt edel og kul her, men hele meg ville bare treffe ham. Så fikk jeg gode og ømme meldinger igjen med masse kyssemunner på. Så avtalte vi nytt treff igjen da. Jeg var så hektet at jeg bare visste at jeg måtte treffe ham bare for å se ham. Jeg hadde kun fått et bilde av ham som han hadde tatt selv. Var ikke utpreget flott, men nå var det kommet så langt at det var sekundært. Så skulle vi treffes i lastebilen. Jeg dro ut og traff ham i lastebilen. Det var helt mørkt der. Han hadde dradd for alle gardinene i bilen, så jeg kunne ikke se ham.

Rett på sak

Jeg prøvde å snakke litt med ham, men han var kun interessert i sex. Jeg spurte om han kunne skru på lyset litt så jeg kunne å se ham. Han var ikke så interessert i det, men til slutt så gjorde han det. Fikk bare sett litt på ham. Så maste han så intenst på at vi skulle ha sex, at til slutt så fikk han viljen sin. Det som var rart var at han vår så enormt tent først. Så når han virkelig skulle prestere, så mistet han ereksjonen. Men så fikk han den tilbake slik at vi gjennomførte samleie.

Etterpå så var det den samme kalde stemningen som sist vi møttes. Han sa at han måtte hjem, for han skulle på jobb dagen etterpå. Ikke en klem eller noen ting. Dette er to dager siden, og jeg har ikke hørt et ord etterpå.

Jeg ser at når jeg skriver historien min, så virker det ikke så alvorlig. Men jeg kjenner at i disse månedene dette pågikk så var det mange ting jeg stusset på.

Er ikke sikkert han er psykopat, men jeg kjente igjen mange tegn som jeg følte var passende på ham. Denne pågåenheten hans. Det at han var så opphengt i sex. Denne kulden etter treffene. Hele greia syns jeg var så absurd. Jeg lurer på om jeg er i siste fasen av de 3 fasene til psykopaten. Altså at han nå har forkastet meg når han har fått viljen sin. Uansett så er det forferdeligt vondt. Har så lyst til å høre hva jeg har vært gjennom og om andre har opplevd lignende ting. Han har tatt mesteparten av tankene mine, jeg har ikke vært til stede i mitt eget liv i denne tiden. Og nå er det så ekstremt tomt uten ham.

Kan ikke dele med noen

Jeg håper å få litt hjelp her. Det har vært forferdelig å ikke kunne dele dette med noen. Er det bare jeg som har vært ekstremt naiv?

Jeg skulle nok sendt hele samtaleloggen fra messenger til deg, for da hadde du fått et mye klarere bilde av denne mannen. Kanskje det er litt vanskelig å forstå bare utifra det jeg har skrevet her.

GUNN BERIT LANDA SOLDAL Luftslottet

GUNN BERIT LANDA SOLDAL

BESTILL BOKEN I DAG

Les Gunn Berits bok Luftslottet som handler om hvordan det kan være å leve i et dysfunksjonelt forhold, se tegnene og ta noen grep. Diktnovellen viser også at det finnes håp for framtiden. Kanskje en tankevekker for noen i en lignende situasjon, og en hjelp til å snakke sant om livet. Dikt om lengt og svik, nederlag og knuste drømmer, men også om Guds kjærlighet og oppreising. Publica forlag sender deg boken direkte. Pris kr. 249,- pluss frakt (kr.50,-) Du betaler når du får boken.

 • Skriv inn din e-post og du kommer til en side hvor du bekrefter din adresse
 • Kanskje kan du lære noe for livet?

Magefølelsen min har sagt fra flere ganger. Jeg har overhørt varslene, og når du er hektet så er du hektet. Jeg trenger å høre at andre kanskje har vært utsatt for lignende ting og hvordan de har kommet seg videre i livet. Og at livet blir bra igjen.

Nå må jeg bare håpe at jeg ikke har fått en kjønnssykdom eller at familien og vennene mine ikke får vite om dette noen gang. Jeg ser at vi har mange felles venner på Facebook. Han har nærmere 1000 venner der, men ser at når han legger ut noe, så får han ikke så mange likes. Han var en litt “skrytete” type syns jeg når jeg traff ham. Jeg ser også at han er meget aktiv på FB/Messenger, så kanskje han har et harem av damer rundt forbi.

Jeg trenger så sårt trøst her og at noen forteller meg at livet blir bra igjen?

LES OGSÅ:

Han ber meg ringe min døde mamma 

Vår gale nabo

Har du en narsissist nær deg?

De skjulte narsissistene blant oss


Psykopaten – uten samvittighet | forskning.no

Men de aller fleste psykopater er ikke mordere. Takk og pris, tatt i betraktning at mellom to og tre prosent av menn tilfredsstiller denne diagnosen, og oppunder …

Psykopater kan slå på empatien | forskning.no

En psykopat er en person som både kan være overfladisk sjarmerende, manipulerende, som har lite skyldfølelse, og dessuten lite medfølelse med andre.

Psykopatenes språk | forskning.no

Psykopater bruker et mer rettferdiggjørende språk når de omtaler forbrytelsene sine, ifølge forskere som har analysert ulike morderes egne fortellinger.

—–

Besøk også våre Facebooksider.

Hva tenker du om denne historien? Legg gjerne igjen din kommentar!

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Vi du fremstå med ditt fulle navn, skriver du det i stedet for «Anonym». Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre. 

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

12 Comments

 1. Meta Tanem

  February 23, 2018 at 7:13 pm

  Jeg synes ikke at det ikke er en big deal eller så stor historie for i mine øyne er den klassisk, og jeg kjenner så godt igjen det med å bli hekta. Jeg føler virkelig med deg og tenker st så lenge du er klar over hvordan det ligger an så vil tiden lege sårene dine… Klem:)

 2. Brit

  February 24, 2018 at 1:06 pm

  Jeg skjønner ærlig talt ikke hvorfor du ikke droppet han med en gang. Og møte mannen i en lastebil på et mørkt sted er vel å be om bråk. Oppsøk psykolog og ta en hiv-test.

 3. Euforia

  February 25, 2018 at 12:44 pm

  Hvis du hadde vært utsatt for en sånn intens beiling, så kanskje du hadde forstått det. Jeg er en glad, munter og empatisk person. Jeg er nok høysensitiv, men veldig optimistisk. Tenker alltid at alt ordner seg. Syns hver dag er stort sett bra. Når jeg begynte å få disse meldingene, var jeg (believe me) kjempeskeptisk. Men også etterhvert litt stolt og kry over at han hadde lagt så merke til meg før i tiden. Jeg husket ham fra da, men han hadde ikke gjort det store inntrykket på meg. Han var pen nok, men syns han var litt dyster og så litt sur ut. Så kom der meldinger nesten hver dag. Jeg spurte om å få et bilde av ham da jeg nesten ikke husket hvordan han så ut. Så sendte han et straks, og jeg ble overrasket over hvordan han hadde tapt seg. Det var ingen “lekkerbisk” direkte. Men glemte snart bilde, for plutselig var jeg hektet og euforisk forelsket. Og disse meldingene ble snart høydepunktet i livet mitt. Jeg levde i en boble av euforisk rus. Meldingene vekslet mellom å være fine og ømme og litt grove med seksuelle hentydninger (hvilke stillinger jeg likte i sengen og hva jeg likte osv). Jeg svarte aldri på dette og var aldri grov tilbake. Men tenker at han senset at jeg var hektet på ham. Dette var en mann med 4 små barn og kone. Mange av disse meldingene sendte han når han var på ferie med familien og kvelder der han normalt sett skulle vært med familien sin. Jeg tok jo det som et tegn på at han var forelsket i meg også. Men det var han som styrte dette. Og jeg lot ham styre det. Han kjørte langdistansetransport og hadde egen lastebil. Den siste kvelden når jeg dro for å møte ham, vet jeg at ingenting kunne holdt meg tilbake. Jeg måtte bare se dette mennesket som hadde overtatt livet mitt. Jeg husker jeg tenkte at dette kan bli hjertesmerte, men jeg kunne aldri latt det være. Men en ting var jeg sikker på – sex skulle vi ikke ha. For en merkelig affære. Når jeg, ganske nervøs, åpnet døren til bilen hans var det helt bekmørkt der. Han hadde dradd for alle gardinene så jeg kunne ikke se ham. Og han var “på” med en gang. Snart lå vi i sengen. Denne sengen hadde plasttrekk på. Han kommenterte det og sa at bilen var så ny at han ikke hadde tatt av plasttrekket enda. Jeg vet nå at bilen var nesten 1 år. Jeg spurte om han kunne skru pålyset så jeg kunne få se ham. Til slutt gjorde han det meget motvillig. Så maste han på en så intens måte at plutselig så var vi igang med samleie. I løpet av dette mistet han ereksjonen litt, men til slutt klarte vi å gjennomføre dette. Syns det var rart det også når han var så tent til å begynne med. Med en gang vi var ferdige, så følte jeg at da var han ferdig med meg også. Han var overhøflig og begynte å famle med ting i bilen. Og så var han så trett plutselig og måtte hjem. Ingen klem eller ømhet overhode. Jeg følte han ikke kunne bli kvitt meg fort nok. Dette er 3,5 dag siden. Ser han har satt begrensning for meg på Facebook. Hva har jeg blitt utsatt for? Har jeg bare en kraftig kjærlighetssorg? Jeg var aldri redd ham fysisk, da vi har så mange felles venner. Men dette kjenner jeg at jeg sliter med å forstå. Er han ingen psykopat, men at dette bare en mannegreie å oppføre seg sånn?

 4. Oslojente

  February 25, 2018 at 4:32 pm

  Hei. Jeg tror du har møtt en med psykopatiske trekk eller en psykopat.

  Han har fått nsrsisistisk forsyning av deg i form av respons og dialog og at du ble hektet til slutt.

  Kanskje kan du tenke at du har utnyttet han og så legge det bak deg? Tror ikke denne relasjonen blir sunn og bra.

  Lykke til. Klem

 5. Helle Beate Sætern

  February 27, 2018 at 6:57 am

  Slik jeg leser historien din er dette en mann med store problemer uansett om han er psykopat eller ikke.
  Ikke for å være frekk eller vulgær, men har du tenkt på hva han drev med i mørket i lastebilen før du kom?

  Jeg synes han virker som en som trenger noen jenter rundt om kring til egen forlystelse. Kanskje han også har noen funksjonsproblemer seksuelt.

  Uansett virker det på meg som at du trenger et forhold som bygger på kjærlighet og respekt. Det tror jeg ikke du finner her.

  Om du kan gå videre og ikke ha kontakt med han tror jeg det er best for deg. Det er ikke noe hyggelig å bli beilet til og så viser det seg at vedkommende ikke har tenkt å følge opp det de legger opp til.

  Har du kjærlighetssorg er det legitimt. Men bli ferdig med han og så videre, er mitt råd. Du er verdt mye mer enn dette.

 6. Euforia

  February 28, 2018 at 6:18 am

  Takk for svar. Setter pris på det. Siden siste så har jeg begynt å lese en bok av Sissel Gran som heter Hekta på kjærlighet. Anbefaler alle som er oppi lignende forhold å lese den. En enormt bra bok som jeg kjenner meg godt igjen i. Jeg tor at jeg rett og slett av hektet av denne personen og den rusen som han og dette “opplegget” ga meg. Vet at jeg ikke syns noen gang at denne personen var sååååå bra – jeg var jo ganske så skeptisk til å begynne med. Men den euforiske rusen som dette ga meg var helt fantastisk. Jeg har begynt på mitt nye liv uten denne rusen, og kan mange ganger kjenne at det er godt å ha startet på å få tilbake livet mitt igjen. Savner rusen av og til, men det går bedre enn forventet egentlig. Må også nevne at det er en egen blogg for de som er “Hektet på kjærlighet”. Men de personene som bevisst hekter noen, må jo feile noe. Kanskje de er en form for psykopat ?

  • Helle Beate Sætern

   February 28, 2018 at 12:17 pm

   Så bra at du har kommet deg videre.

   Det er jo vanskelig for en vanlig person å legge en etikett på personligheten til andre uansett.
   Det som er helt sikkert er at de ikke fungerer som mennesker med respekt for andres verdi og følelser. Om det er en form for narsissisme eller personlighetsforstyrrelse på lik linje med psyopati kan jeg ikke svare på.
   Det finnes mange mange av disse personlighetsforstyrrelsene.
   At noe er galt er helt sikkert.
   At ingen kan fikse dem er også helt sikkert.
   Jeg tror ikke de kan fikse seg selv en gang.

   Det er veldig fint at du har fått tanker og følelser på plass slik at du kan lee uten denne betongklumpen om beina 🙂

   Fortsatt lykke til med livet generelt og med kjærligheten når den dukker opp 🙂

 7. Euforia

  March 2, 2018 at 5:46 am

  Kjenner det er så mange ting som er så rare her. Den intense oppmerksomheten på nett der han stadig gjentok at han var snill og grei og at han var glad jeg begynte å stole på ham. Det at jeg kom til møteplassen og det var helt mørkt. Og at jeg måtte mase for å få ham til å skru på lyset litt. Og det intense maset om at vi måtte gjøre ALT selv om jeg sa jeg ikke var trygg på ham. Og den avvisende holdningen etterpå der han viste så godt at han var ferdig med meg. Hvem gidder å “beile” sånn i 2-3 måneder kun for sex som er ferdig på 20 minutt? Jeg tror det er ganske mye såret stolthet også her. Var jeg så motbydelig at han ble ferdig med meg etterpå? Og hvordan tenker sånne folk. Jeg har det egentlig bra, men jeg sliter med å forstå helt “greia” her

  • Helle

   March 5, 2018 at 10:37 am

   Det er ikke helt vanlig oppførsel, og ikke så rart om du reagerer på det.
   Mitt råd er å prøve å legge ansvaret over på han. Uansett hva som er grunnen tjener det ikke til noe å “velte” seg i spørsmål.

   Klarer du ikke å komme videre anbefaler jeg å søke profesjonell hjelp, da dette ikke er noe legfolk kan svare på.

   Lykke til 🙂

 8. Oslo-mann

  March 19, 2018 at 9:48 am

  Hei, jeg skjønner at du sliter med dette i ettertid. Jeg har selv opplevd og bli utsatt for en psykopat. Det utviklet seg riktignok til noe helt annet med trusler og manipulasjon over flere år.

  Men jeg kjenner igjen symptomene du beskriver. Måten har oppfører seg på, den ekstreme overøsingen av komplimenter i begynnelsen, før etterhvert det blir lettere å se uregelmessighetene. Men da er det ofte for sent, i kjærlighetsforhold blir man jo som kjent blind, og det er helt sant, man senker ufrivillig garden, og blir både euforisk og overveldet.

  Slik du beskriver han synes jeg det klart kommer frem at han har psykopatiske trekk, og jeg tenker du skalo være veldig glad, han trakk seg unna deg. Alternativet kunne vært så mye mye verre.

  Men jeg skjønner jo at du har fått en reaksjon, og har et behov for å skjønne det som skjedde. Jeg sliter med det samme i min situasjon, hvordan kunne dette skje, og hvorfor….?

  Som deg har jeg ingen jeg kan prate med om dette, og ønsker du å kontakte meg direkte, så kan du få min mailadresse av de som driver nettstedet.

  Ønsker deg ellers lykke til fremover 🙂

 9. Øyvind Hagen

  April 23, 2018 at 11:06 am

  Har lest delvis men ikke lest de ti kommentarene.
  Har lest litt om dere som driver nettsiden i Om Oss og jeg ser at nettsiden ble opprettet rundt sommeren 2014… Henger det sammen med Stortingsvalget 2013 oktober? Indikasjoner at de fleste nasjoner er livredd at Høyre-partiet kom til makten bortsett noen nordmenn sin forkjærlighet til demokratiet United States of Amerika som er landssvikere! Og, jeg har merket imidlertid at t-skjorter og gensere er sydd for kort hull i venstre skulder. Ja, det kan bli verre med andre kleformer. Jeg hadde tenkt å sende min leserhistorie om mistanke om mine menneske-foreldre og omgivelse i lang historie men jeg velger å stå over. Jeg er veldig, veldig trist 🙁

 10. Elisabeth Antonie Magdalena Roos- Sommerseth

  May 19, 2018 at 12:06 am

  Det er bruk og kastmetoden du har vært utsatt for. Han greide å såre og forvirre deg. Det gjør vondt, men husk at du er et like verdifullt menneske nå som du var før han begynte med å manipulere deg. Hold fast ved det! Du har fått en erfaring du godt skulle vært uten, men det kommer til å bli bra igjen. Du er ute av klørne hans nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.