Blogglistenhits Har du møtt en kvinnelig psykopat? | Psykopaten

Kjenner du en kvinnelig psykopat?

Psykopater og narsisster

På psykopaten.info leser vi mest om psykopaten som mann. Mange protesterer og sier at det finnes like mange kvinnelige psykopater der ute. Gjør det? Hvorfor er det slik at 85 % av de som kommenterer og deler sine historier er kvinner? Er det fordi det er enda vanskeligere å fremstå som offer for en psykopat når man er mann? Eller er det slik at psykopater fremstår på ulik måte om de er kvinne eller mann?

Journalist Katarina Arnstad Elmblad i den svenske avisen Aftonbladet har tidligere intervjuet lesere av psykopaten.info. Nå søker hun en mann som har levd sammen med en kvinnelig psykopat. Vi kan anbefale journalisten og hun vil intervjue deg anonymt. Send en e-post til redaksjonen@psykopaten.info og vi formidler kontakt.

Mange har vel truffet på en kvinne som kun tenker på seg selv og som opptrer hensynsløst. Ja, det er gjenkjennelige trekk både hos venninner, kollegaer og sågar sin samboer/ektefelle. Vi hører også fra lesere som beskriver søsken og sin egen mor med slike trekk. Men er de psykopater?

Den danske psykiater Henrik Day  har skrevet boken  ”Hverdagens psykopater – mennesker der skader andre”. Der hevder han at det finnes kanskje tre ganger så mange menn som kvinner som er det vi kaller “fullblods” psykopater. Nettopp fordi hun er mer sjelden får hun kanskje mer spillerom enn den mannlige utgaven.  Siden mange tenker på en mann når de hører ordet “psykopat” går ofte den kvinnelige psykopaten under radaren. Men ja, hun finnes, skriver Henrik Day. Det er lett å overse den kvinnelige psykopaten og det utnytter hun til sin egen fordel. Det mer du vet om psykopaten, dess bedre kan du beskytte deg.Hun er veldig selvopptatt og skyr ingen midler for å nå sine mål. Møter du en kvinnelig psykopat kan du i beste fall være sikker på ar hun kan irritere og forvirre sine omgivelser og i verste fall drive deg ut i desperasjon, angst og depresjon.Han beskriver den kvinnelige psykopaten i forskjellige roller. Her er en kortversjon og noen tegn du kanskje kjenner igjen?

Som kone eller kjæreste: Hun er i forholdet svært dominerende og typisk gift med en selvutslettende og ofte usikker mann som gjør alt for å oppfylle hennes urimlige krav og ønsker. Han gir henne gjerne scenen når de er ute sammen så hun får være den andre beundrer.

Som veninne:  Når hun har et problem så forventer hun at venninnen lytter til henne i telefonen i timesvis, men om du forsøker å snakke om dine problemer blir du avfeid med at hun har liten tid eller at ditt problem bare er en bagatell.

Som mor: Den psykopatiske moren er svært dominerende. Hun er gjerne misunnelig på sine barn og kan være sjalu på deres venner. Mor vil gjerne ikke at barna skal ha en bedre utdannelse enn seg selv. Hun irettesetter barna og kommenterer hele tiden deres feil. Utad skryter hun gjerne av barna og soler seg i glansen av hvor “flinke barna hennes er.” En psykopatisk mor kjører et dobbeltspill, Tyrann hjemme og perfekt mor ute blant andre.

Som kollega: En kvinnelig psykopat vil forsøke å komme gjennom arbeidsdagen på lettest mulig måte. Er hun selv sjef sørger hun for at sine underordnede får de kjedeligste oppgavene og tar seg selv av det som gir prestisje. Hun klarer ikke å samarbeide med noen og lager gjerne en scene om ting ikke går etter hennes eget hode. Hun vender alt til sin fordel og omtaler sine kolleager på en nedsettende måte og kritiserer på måter som gjør folk rundt henne usikre.

Dyrker vi psykopaten?

Mange lar seg fascinere av personer som hele tiden bryter normene for god oppførsel og som ikke evner å se at de gjør det. ”Psykopater er et stort problem for sine omgivelser, men de er også interessante. Vi hater dem, men vi elsker at få indblikk i deres adfærd. De søker spenning og risiko, og går ikke bare til streken, de krysser den”, sier skriver  Henrik Day. Er vår interesse for psykopater den samme som vi har for kriminalhistorier?

Det er absolutt ikke alle kvinnelige psykopater som har et godt utseende. Men ser hun bra ut og samtidig skjuler at hun er en psykopat vil hun garantert bruke det til å dekke over sitt egentlige mål: Fremstille seg selv i et godt lys og ikke legge noen som helst bånd på seg selv. Opptre hensynsløst uten den minste empati for de ofrene hun møter på sin vei. En kvinnelig psykopat kan på mange arenaer gjøre vel så stor – og til og med større skade enn sin mannlige motpart.

LES OGSÅ:

Er det bare menn som er psykopater?

Har du levd sammen med en kvinnelig psykopat?

Henrik Day har skrevet to bøker på dansk om psykopatene. En som beskriver de og én bok hvor han lar ofrene fortelle. Du finner de her.

———–

Besøk også våre Facebooksider.

Har du møtt en kvinnelig psykopat? Del dine opplevelser og vær den første til å kommentere! Send oss en epost om du vil bli intervjuet anonymt i Aftonbladet.

Klikk helt nederst på «Leave a reply». NB! Skriv «Anonym» om du ikke vil oppgi ditt navn. Din e-postadresse må oppgis, men den blir ikke synlig for andre.

Har du en personlig historie du ønsker å få presentert som Leserhistorie – med egne ord? Send din historie til oss! Du trenger ikke være redd for hvor godt du skriver, vi hjelper deg gjerne med teksten. Vi redigerer den, passer på at den er anonymisert, illustrerer og legger den ut som leserhistorie. Du kan også sende signerte innlegg om du ønsker å skrive generelt under fullt navn. Send mail til redaksjonen@psykopaten.info –  Om ønskelig sender vi deg teksten til deg for gjennomsyn før den legges ut.

Kunnskap er det beste våpenet i kampen mot psykopati. Du hjelper deg selv og andre om du deler innlegget på Facebook eller i andre sosiale medier! Å være utsatt for en psykopat er skambelagt, og det er til stor hjelp for andre ofre er å lese at de ikke står alene og at det finnes en mulighet til å komme fri fra psykopatens grep. Husk at det kan være ofre for psykopaten blant dine venner! 

19 Comments

 1. Anonym

  March 17, 2015 at 9:13 am

  Jeg tenker at en av årsakene til at vi hører lite om dem i kommtarfelt o.l. er fordi det generelt er få menn som kommenterer.
  I omtrent alle saker, utenom sport, er det et massiv flertall av kvinner som kommenterer. Og når så få menn gjør det samme og temaet psykopati er vanskelig, så kommenterer ikke menn.

  • Anonym

   March 19, 2015 at 5:14 pm

   Det er bare tøys. Det er et overveldende flertall av menn som kommenterer i absolutt alle saker. Se på kommentarene til en hvilken som helst artikkel.

 2. Anonym

  March 17, 2015 at 4:01 pm

  Jeg husker at jeg møtte en kvinnelig psykopat for første gang, og jeg hadde ingen erfaring om dette tidligere når jeg var så ung.. Vi jobbet sammen og hun sa heletiden at jeg var dum og ikke kunne noe og at jeg gjor bare feil heletiden.. Men når andre gjorde samme feil som meg, så sa hun ingenting og bare lo med de.. Jeg var en av de som var raskest og mest effektiv av alle og gjor lite feil.. Men jeg ble nervøs og var redd for å gjøre feil for hun hadde ett ørneblikk på meg heletiden.. Hun psyket meg så gale ned at jeg kastet nesten opp før jeg skulle dra på jobb.. Var helt ødelagt og gråt hele veien hjem fra jobb.. Jeg snakket med sjefen våres og sa hvordan jeg opplevde dette. Han ble helt forsakt og skulle ta tak i dette med engang med henne. Etter samtalen han hadde med henne, så var det plutselig jeg som var den store stygge ulven og hadde snudd historien helt.. Sjefen trodde på henne og jeg var helt sønderknust.. De andre på jobb prøvde å si til sjefen at han måtte våkne opp å se at det er henne som er problemet.. Men nei.. Jeg fikk da sparken til slutt og sluttet. Hun har sagt mye til sjefen som ikke er sant og sa at jeg gjorde feil heletiden osv.. Hun plukket en og en offer. Etter jeg fikk sparken, så var det noen andre hun ville som skulle få smake, de fikk sparken de og.. Jeg var arbeidsledig i en god stund etter dette. Jeg bestemte meg for å jobbe igjen med noe nytt. Sjefen der var akkurat det samme, og jeg fikk helt hetta og ville slutte første uken omtrent.. Jeg ble sykmeldt til slutt og klarte ikke å jobbe der mer. Jeg har nå fått meg ny jobb, men har store angst tanker ennå og sliter endel.. Har vært med psykolog for å mestre angsten, men det hjelper bare det og da, så det hjalp ikke..

 3. Bjarne

  March 18, 2015 at 7:50 am

  Hvordan er det mulig å få lov til å sette på trykk at det skal være flere mannlige enn kvinnelige psykopater??

 4. Anonym

  March 19, 2015 at 5:15 pm

  Grunnen til at det er flest kvinner som havner i forhold med mannlige psykopater er at kvinner dessverre tiltrekkes av menn med psykopatiske trekk. Menn tiltrekkes ikke av psykopatiske trekk hos kvinner.

  • Anonym

   July 1, 2015 at 9:50 am

   Svar til denne kommentaren over – jeg mener den er både feil og skummel : “Grunnen til at det er flest kvinner som havner i forhold med mannlige psykopater er at kvinner dessverre tiltrekkes av menn med psykopatiske trekk. Menn tiltrekkes ikke av psykopatiske trekk hos kvinner.” ?!?

   Akkurat den innstillingen der vil kunne forandres -nå når informasjon og opplysning begynner å komme fram! Jeg er i allefall uenig i utsagnet!

   1. Som kvinne – tiltrekkes jeg IKKE av psykopatiske trekk!!!

   2. Kvinnelige psykopater – samme spill – men utført av en kvinne. Ja litt forskjellig tror jeg kjønnene kan agere, men ikke nødvendig vis. Like manipulativt, totalt egoistisk og jævlig er det å bli glad i eller omgåes en kvinnelig psykopat.

   Jeg har møtt tre kvinnelige psykopater i løået av livet.
   Den aggressive driftige og faktisk bevisste psykopatiske kvinnen. ( Interessant -hun visste om det og skrøt av det men ingen rundt trodde selvsagt på det -før noe kom i veien for henne, da var helvete løs mildt sagt.)
   Den alltid syke, kroppsfikserte og godt skjult sarkastiske.
   Og den liksom milde, vellykkede, vakre alle synes det var så leit at hun – selvet “kuppet av en kvinne og mor” hadde det så vanskelig i ekteskapet.

   ALLE TRE – var enormt manipulerende, veldig godt likt av folk rundt – KUN de som var i forhold på en eller annen måte med dem var lei seg, totalt egoistiske og selvsentrerte, grandiose på forskjellige måter, og manglet normal empati og reell tanke for noe annet enn seg selv.

   En psykopat, er en mester manipulator – tro ikke at dere slipper unna eller klarer å se det før det er for sent, både menn og kvinner.

   Først etter en sånn sjelens mørke natt opplevelse av et forhold, vil både menn og kvinner kunne klare å gjennkjenne dette og takke nei og skynte seg vekk om neste person viser samme tendenser.
   Det må være et stigma uten like for menn – dersom den almene oppfattelsen er at ” Menn ikke faller for psykopater.” 🙁 God help you all.
   En personlighetsforstyrrelse som dette, hos både kvinner og menn er jo avhengig av å sjarme folk på en eller annen måte – få deg glad i , få deg til å være støttende osv….ellers ville ingen hatt noe med dem å gjøre.
   Det er nemlig, så illevarslende bak den illusjonen av finhet – triks og løgn er konstante , og en normal og velmenende person kan ikke fullstendig i sin villeste fantasi noengang fullstendig forstå det.

   Jeg faller ikke for menns psykopatiske trekk, jeg falt for løgnen, og når jeg nå endelig håper jeg har sett nok – jobber jeg hardt for å ikke la meg manipulere igjen.
   Det er jo topp å finne en kjæreste som er godt likt, klarer seg bra, har mål han vil nå osv men – det er umulig å vite hvem som er psykopat i starten. Man trenger å se mønstre over tid og for å innse at det blir aldri noe bedre. En psykopat spiller gjerne spillet godt og konsekvent, det kan ta lang tid å innse at selv de fine tingene er manipulasjon. En psykopat hverken liker eller elsker en annen, du vil etterhvert forstå at hen/hun ikke aner på ordentlig engang hvem du er, fordi de bryr seg ikke og kan ikke heller sette seg inn i en annen.
   Psykopater er giftige, men du vet ikke om at du drikker giften engang -før du nøye og over tid har gjort det og blir veldig utslitt, forvirret, liten og full av sår på alle plan.
   Da er du sterk om du kommer deg unna, finner en terapaut og sakte bygger deg opp igjen.
   Og tilslutt, endelig har du fått en hjærteskjærende innsikt i noe du ikke hadde bedt om, men OK nå kan du endre deg! Nå kan du slutte å tro det er noe godt eller lyst innerst inne i alle, slutte å tro at inni enhver er det et snilt barn, du har nå sjansen til å endre hele verdensbildet ditt og det er ikke noe lett eller gøy, det er hjerteskjærende å innse at denne personlighetsforstyrrelsen kan kalles ondskap.
   Noen synes synd på psykopaten fordi han/hun aldri får med seg det folk med empati nyter i livet. Men psykopaten seg, går ikke rundt og føler de mangler noe. Livet som utnytter funker for dem. Det er du som får en exsistensiell krise, kvinne eller mann.
   Man må tilslutt bare gi opp å lure på eller prøve å virkelig forstå det totalt. Og ta lærdom av opplevelsen, innse at du ikke kunne sett dette, innse at alle kan falle for en psykopat, begge kjønn, folk både med og uten traumehistorie faller for psykopater. Du må tilgi deg selv og få tilbake ryggraden som er gele etter denne opplevelsen. Du må slutte å synes synd på psykopaten. Du skal vite og ta til deg, at du nå har lært hvor heldig du er som ikke er psykopat. Du har empati og alle sjanser til å kunne dele livet ditt med en annen empatisk person og bygge noe fint og sant.
   Psykopaten kommer aldri helt til å skjønne hva hun/han går glipp av, og savner det ikke – så bare lev livet ditt uten å ofre psykopaten mer tanker.
   De er stuck i personlighetsforstyrrelsen, og det eneste du kan gjøre er å holde avstand.

   • Elisabet

    December 10, 2017 at 2:03 am

    Dette var et spesielt godt og klokt innlegg. Du har tatt psykopaten på kornet! Jeg sliter med å komme meg unna en slik en nå, det haster for kreftene er i ferd med å ta slutt, kjennes det ut som. Har forsøkt før, blant annet med parterapi. Det endte med at jeg ble framstilt som et svært ondt menneske som hadde mishandlet datteren hans på 37 år. Mishandlingen fra min side besto i et høflig spørsmål til datteren om det var greit at hennes far og jeg gikk ut alene en lørdagskveld.Jeg ble overfust av psykologen i andre behandlingstime. Jeg fikk sjokk og stoler ikke på psykologer heller etter dette. Vet ikke hvor jeg skal henvende meg for å få hjelp og er økonomisk avhengig av mannen. Han har fått med seg hele sin familie i mishandlingen av meg, jeg er heks, hore, en skam, ja det vil ingen ende ta. Mannen er som en levende vulkan, han syder. En gang satt jeg i sengen til min døende tante som fortalte meg hvor glad hun var i meg. Det tålte han ikke, ansiktet hans ble askegrått av hat. Jeg er fange og blir mer og mer sliten. Vet aldri hva jeg har å forholde meg til, reglene skifter hele tiden liksom avtaler. Jeg vet at han kommer til å medhold, det er han som er fra byen vi bor i, jeg er en fremmed. Han er i en høyt ansett stilling, jeg er ufør.Har begynt å tenke på selvmord, da er det farlig. Jeg skal klare dette, jeg skal bort fra den djevelen.

 5. Anonym

  September 2, 2016 at 9:30 pm

  Min klassiske setning har alltid vært; Man Hører om mannlige psykopater, men det fins en kvinnelig versjon også.
  Dessverre, så blir en etter min erfaring sett på som den onde når en sprer budskapet. Spesielt blant kvinner, har jeg lagt merke til. Uansett, en skal jo ikke prate stygt om sin egen mor. Stakkars! Målet hennes blir da nådd – offer rollen.
  Ikke enkelt. Det er jo de egentlige offerene som har problemer. Alvorlige helseskader, rusproblemer osv. SNUFS! Stakkar liten. Livet er forferdelig.
  Ser at Gullungen endelig begynner å våkne. Han har fått testet ut sin mor gjennom helseskader. På samme måte som meg. Da klarer de ikke å dy seg. Livsgnisten oser. Endelig øverst igjen. En ypperlig anledning til å forme offerene. Designe dem til bukke, nikke, neie dukker. Rane dem for siste smule med selvtillitt. Nå kan offerene ikke Gjøre så mye motstand. Det er en kamp og holde seg I live.

 6. Shrink

  September 3, 2016 at 6:23 pm

  Ja, jeg har vært involvert med flere. Å kalle mannen selvutslettende og usikker er kjønnsdiskriminerende. Det kan være noe sant i det men poenget er at det er som resultat av et voldelig forhold. Siden offeret ikke er perverst og finner ringen glede i konstant konflikt er den eneste mulighetne å gi seg. Det er også diskriminerende å hevde at det er flest menn som er voldsutøvere og psykopater. Psykopati er mest sannsynlig noenlunde jevnt fordelt. Mange studier viser dessuten at kvinner er mer psykisk voldelige enn menn, den verste form for vold.Det er ren vold, uten spor. De som har kunnskapen skjønner at offeret blir bedøvet og er forhindret fra å reagere(Hirigoyen). De er ofte uvitende om at de blir utsatt for trakassering eller vold. Og må fjernes fra situasjonen for å skjønne det. Du må legge deg selv igjen ved dørstokken for å få forholdet til å fungere. Kombinert med en oppvekst med trakasserende mor eller far. Som kjent hadde nesten alle klienter ved Det Gule Huset en trakasserende mor. Se. feks http://shrink4men.com/2010/10/27/can-men-be-abused-by-women/

 7. Frustert Kvinne

  September 6, 2016 at 11:44 pm

  jeg fikk en skikkelig ekkel kommentar engang jeg var hos en lege av sekretæren , at jeg var ett skikkelig ludder og løgner , klagde på henne gjennom advokat og kontoret der hun arbeidet , gikk til rettsak etter flere lignende saker som med meg , og fikk henne sparket , så fant hun ut at hun skulle søke som vikar samme sted jeg arbeidet , og hun fikk jobb , like dominerende og ekkel der , jeg søkdte meg vekk fra arbeidet mitt og advarte ledelsen , de så på meg som en idiot , men i ettertid har de fått store problemer med henne , nå har hun heldigvis blitt syk kan man si , stygt sagt kanskje men da har hun iallefall ikke mulighet til å lage helvete for medarbeidere og andre i arbeidet , og virkefeltet hennes er lagt ned på en måte , ja jeg ønsker at hun aldri kommer tilbake i jobb , men det jeg ikke fatter er at arbeidsgivere ikke undersøker folk litt mer før de ansetter de , om hva og hvordan de var i tidligere jobber.

 8. Anonyme

  December 21, 2016 at 10:01 pm

  Dessverre så må jeg slite med en kvinnelig psykopat. Bor ikke sammen med personen, men hun har dessverre klart å ødelegge for to familier og barn med sine handlinger. Utrolig sårt å ikke få gjort noe som helst, spesielt når det er barn i bildet som lever i “skuddlinjen” og har blitt hennes offer 🙁

 9. Anonym

  March 16, 2017 at 12:39 am

  Har vært utsatt for en nær slektning som er kvinne og med adferden til en psykopat/narsissist. Det vil si; hele familien, svigerfamiliene hennes, exdamene til exene hennes, hennes eget barn og mitt barn har fått kjenne på psykisk mishandling fra henne over de siste 20-25 årene. Hun lurte oss som var henne nærmeste i mange år ved at hun bodde lang unna og ikke lot annen info en den hun selv gav oss om livet sitt komme fram. Sørget for at vi ikke hadde kontakt med svigerfamilien hennes, slik at hun kunne servere oss jevnlige historier om hvor slem de og samboeren hennes var. I ettertid har sannheten kommet fram om hvem som dominerte og var notorisk utro i forholdet. I tillegg har det kommet fram at hun snakket stygt om familien sin og at hun hadde fortalt at hennes nærmeste hadde mishandlet henne og misbrukt henne. Hun løy også om tidligere samboerskap der hun hadde blitt voldtatt og mishandlet, selv om hun aldri hadde bodd hjemmefra før. Anklagelser om misbruk og voldtekter er blitt et mønster når hun blir avslørt, får kritiske spørsmål eller noen konfronterer henne om løgner som blir avslørt. De som gjør dette kvinner som menn, blir anklaget for seksuelle tilnærmelser, trakassering eller vold. Arbeidsledere, kolleger, leger, psykiatere, slekt, venner og venninner har blitt anklaget over mange år. Hun viser aldri anger, hun blir snarere verre om hun blir avslørt – og mange som har tatt steget og konfrontert henne blir lagt for hat, noen blir utsatt for hevnaksjoner med bl.a. uthenging på sosiale medier, 100-talls sms\er og ryktespredning i det skjulte. Tilslutt fikk hun hjelp fra psykiatrien etter utallige bekymringsmeldinger fra venner og familie. Noe som ikke hjalp, hun fortsatte sitt spill der og klarte i over ett år å føre leger og psykiatri bak lyset. Men tilslutt sprakk maska, hun ble avslørt der også, og hun stakk av og kuttet all kontakt med psykiatri og familie i ett halvt år. Hun har nektet psykiatri og leger kontakt med familien hennes, og på den måten kan hun fortsette sitt spill og forsette å lyve på familie, venner, exer og tidligere arbeidsgivere. Hun har i flere perioder bodd hos familie av økonomiske årsaker, og latt seg forsørge av de hun bodde hos da hun nektet å søke dagpenger selv eller melde seg arbeidsledig. Og i alle disse årene har hun klart å overbevise familie og venner at det hele tiden er HUN som er offeret, og man har hjulpet henne ut av vanskelige situasjoner utallige ganger. Men i utgangspunktet er det hennes manipuleringer og hennes løgner som har fått henne opp i disse situasjonene, og det er bare noen få år siden vi oppdaget hvor mye vi hadde vært “slavene” hennes i så mange år. Og da avsløringen begynte å dukke opp, innså vi plutselig at mye av det vi hadde vært lurt oppi var basert på løgner og at vi nesten hadde brudt loven flere ganger for å “beskytte” henne mot alle de som var sinte på henne. Krokodilletårer og bedyringer om at HUN er uskyldig i at folk er forbanna, og gjerne med en ny løgnhistorie om hvorfor nettopp den personen er sint. Hun hadde saker på seg hos politiet som hun aldri hadde nevnt, og psykiatrien hadde vært innkoblet der hun hadde bodd tidligere. Jeg har kuttet all kontakt for flere år siden, men slipper ikke unna meldinger, trusler og stadige angrep. Har prøvd å anmelde men det hjelper ikke. Har lest noen av innleggene her og kjenner så inderlig igjen følelsen av maktesløshet og fortvilelse fra alle de som forteller sine historier. Takker for et flott forum som hjelper oss å se at vi ikke er alene om å vært utsatt.

 10. BYO72

  April 11, 2017 at 1:03 am

  Har bodd sammen med en kvinnelig psykopat i snart 18 år, vi har en datter på 15 år. Det går ikke en dag uten terrorisering, misunnelser, beskyldninger og trusler. Vi har mistet nesten all kontakt med familien på min side på grunn av henne. Vi har også havnet i økonomiske problemer som hun mener er bare min feil. Jeg har heldigvis en jobb som tar mye tid og som jeg trives med, har alltid likt å jobbe. Hun vet at jeg trives på jobben og at jeg har det bra der. Hun framstiller meg som ett monster og truer med å enten ringe til sjefen min eller reise på jobben min å fortelle hvordan jeg er. Når hun ringer meg i arbeidstiden så vet jeg aldri hvordan humøret hennes er og hva hun vil, hvis jeg er alene så tar jeg den hvis kollegaer er i nærheten tar jeg ikke telefonen. Det hender vi har firmaturer hvor vi er pliktet til å være med og da blir det alltid bråk før og etter. Hun snakker nedsettende om meg forran datteren vår og får henne stadig mot meg. Gruer meg til fridager da disse dagene er verst. Hun truer stadig med å flytte men da påstår hun at dem havner på hospits og at jeg sender dem på gata. Har aldri bedt henne om å dra selv om jeg skulle ønske hun gjorde det. Får stadig høre hvor stygg, dum, tilbakestående, drittsekk, stygg satan jeg er. Det har gått så langt at jeg har begynt å tro at det er meg det er noe galt med. Vet innerst inne at jeg er snill og hjelpsom. Er stort sett mentalt sliten. Mine kollegaer vet ingenting om dette. Det er så mye at jeg orker ikke skrive om alt her.

  • Anonym kvinde

   October 29, 2017 at 7:08 am

   Du skal gå fra hende. Bagefter ser du hvor slemt det var. Bagefter heler du.Det eneste råd er, at du skal væk fra hende. Din datter er 15 å,fortæl hende at du gerne vil have hende med, hvis hun vil. Men vær sikker på, at på lang sigt,er det bedst for din datter at hun går. For så kan du være den gode far du er, vise hende en helt anden måde at leve på. Det har hun brug for. GÅ og hold dig væk, så bliver alting langsomt bedre. Tal med en erfaren psykolog. Tal med venner.Snak med ALLE som er gode indeni. Mange kender til psykopater, du er ikke alene. Du skal VÆK fra hende. Planlæg det så du ikke mister alt økonomisk. Lykke til og glæden findes herude på den anden side. Jeg ved det fra mig selv..

 11. Anonym

  May 4, 2017 at 6:52 pm

  Har levd med en slik kvinne i 4,5 år nå. Har vel aldri tenkt på henne slik før flere venner av meg sa at hun har jo psykopatiske trekk. Så begynte jeg å kikke forsiktig på dette. Vi har to barn sammen og hun reiste nettopp avgårde med dem mens jeg var på jobb.

  Til å begynne med så var alt helt topp. Etterhvert så skulle vi få barn, altfor for fort men sånt skjer. Da begynte det, hun fikk en svangerskapsdepresjon. Helt greit. Så begynte hun å hate barnet mitt fra tidligere, jeg kunne ikke spise mat med ham alene uten at hun lagte masse bråk.

  Etterhvert kunne jeg ikke gå ut, for hun likte ikke det. Jeg var redd for barnet våres og gjorde som hun. Hun kritiserte meg når ejg snakket med venner på telefonen. Jeg snakket så lenge, var jeg så opptatt liksom. Mens hun kunne snakke med hvem hun ville. Hvor lenge hun ville. Hun hadde selv ingen særlige venner og tok aldri kontakt med folk. Hun venter bare på at folk skal komme til henne.

  Penger fløy ut av vinduet, hun var aldri fornøyd med noen ting. Og i stedet for å bidra når hun begynte å tjene penger, så gikk hun og kjøpte gull og merkevarer. Etter hvert begynte hun å tvinge meg til å slå meg selv. Hun har trakassert familien min. Nektet å ha med dem å gjøre, ryddet vekk bilder av dem i huset vårt Legger alle som ikke er som det passer henne for hat.

  Til slutt fikk jeg nok og gjorde det slutt. Men sto i fare for å miste barna, grunnet jeg måtte flytte for å få jobb, og kom krypende tilbake. Men da måtte jeg trekke meg bort fra mitt tidligere barn. Jeg gjorde masse desperate ting oppe i dette. Selv endret jeg meg fra å være snill, altfor dumsnill igrunn. Til selv å bli sjalu, kontrollerende, og helt tullete.

  Tilslutt nå så fikk jeg nok og det ble slutt. Da reiste hun avgårde med barna mens jeg ikke var hjemme. Så nå er det rettssak. Jeg sitter igjen med bøttevis av gjeld, kan miste barna. Bonusen er at jeg slipper henne igjen 🙂

  Når jeg leste disse kjennetegnene ble jeg skremt http://illvit.no/mennesket/hjernen/psykopat/slik-kjenner-du-igjen-en-kvinnelig-psykopat

  For de beskriver henne bedre enn jeg kunne gjort selv, eller fyller ut de ordene jeg ikke har selv.

  • Aesgaard

   October 3, 2017 at 6:11 am

   Akkurat det samme opplevde jeg med min ex. Forsøkte å isolere meg, kontrollere alle aspekter ved livet mitt m.m.

 12. Aesgaard

  October 3, 2017 at 6:10 am

  Visst faen er kvinnfolk psykopater. Jeg har bodd meg en i nesten et år og den personligheten hun fremviste var absolutt ikke mye å skryte av. Og hvorfor snakker ikke vi menn om det? Fordi det er dritflaut å måtte innrømme at man er blitt rundlurt og utnyttet av et kvinnfolk.

 13. Inger Johanne Øydegard

  October 19, 2017 at 9:22 pm

  Ja,har møtt en håndfull UFORDRAGELIGE eksemplarer av disse ONDE kvinnene.
  De er like ONDE og FARLGE som de mannlige,de jeg har møtt er i alle aldre.
  Den VERSTE evilmindende ødelegger av det jeg betegner som ei BITCH,møtte tilfeldig høsten 2014.
  ENERGITYV i tillegg,hun der er pervoSADIST i tillegg.
  Og hun der har gjort så MYE vondt og ødelagt så mye,bla splitta og ØDELA det FINE som var i mellom meg og en som jeg er veldig GLAD i.
  Like før så brøt jeg med en mannlig OND psykopat,i sept.2014 etter flere år i HELVETE..
  Disse H….psykopatene har ødelagt MYE for meg.
  Vet at det er MANGE ofre for disse MONSTRENE.
  Vend ryggen til de og se deg IKKE tilbake.

 14. Anonym

  November 1, 2017 at 8:29 pm

  -Hun tok raskt kontroll over hans liv og ga han dårlig samvittighet for ikke å prioritere henne til en hver tid
  -Hun kritiserte ham for manglende modenhet
  -Hun ansvarliggjorde ham i alle uoverenstemmelser de imellom
  -Hun kritiserte familien hans
  -Hun skapte store scener hver gang han skulle treffe sin familie eller venner
  -Hun ringte til mennesker som tok kontakt med ham og ba de holde seg unna
  -Hun brukte deres felles barn imot ham,gjemte henne unna når de var i konflikt
  -Hun angrep familien hans og kom med stygge beskyldninger mot de
  -Hun nektet ham å ta med seg deres felles datter til hans familie
  -Hun nekter ham å ta selvstendige avgjørelser i forhold til sin datter
  -Hun nektet ham etter hvert også å ha kontakt med familie
  -Hun truet ham med å gjøre slutt på forholdet og ta datteren deres bort hvis han hadde kontakt med familien sin
  -Hun har et barn fra før som har lidd samme skjebne
  -I dag lever min sønn sammen med dette monsteret som har ødelagt alle hans relasjoner, han har en høy utdannelse, jeg kan ikke forstå hvordan man kan finne seg i slik kontroll. Det vil jeg aldri begripe. Og selv er han med på å påføre sitt barn en sorg som er enorm.For hva?
  -Så dere menn som leser disse sidene, kom dere unna disse psykopatene, har dere barn, så gjør det også stor skade på de.De blir kanskje også en gang i fremtiden offer for slike maktmennesker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *